Китайският производител на телефони vivo представи захранвания с Snapdragon 712 модел

...
Китайският производител на телефони vivo представи захранвания с Snapdragon 712 модел
Коментари Харесай

Vivo V17 Pro идва с двойна изскачаща камера

Китайският производител на телефони vivo показа зареждания с Snapdragon 712 модел Z1x по-рано този месец, а в този момент показва vivo V17 Pro – готино изглеждащ, междинен клас смарт телефон с двойна изскачаща селфи камера.

V17 Pro е построен към 6.44″ FHD+ 20:9 Super AMOLED екран, който vivo назовава Ultra FullView Display. Дисплеят идва с читател за пръстови отпечатъци под него и няма разрез – като както казахме, телефонът има инсталирана двойна селфи камера върху повдигащ се механизъм в горната част на рамката както в последно време става съвременно.

Двойната камера се състои от 32MP главен датчик и 8MP ултра широкоъгълна алтернатива, като последния има 105 градуса зрителен ъгъл. Изскачащият модул също съдържа слушалка и мълния, която vivo назовава Selfie Softlight, с цел да ви помогне да извършите по-добри селфита при слаба светлина. Освен това има функционалност, озаглавена Night Selfie, която комбинира голям брой фрагменти за по-добри резултати през нощта.

 Vivo V17 Pro идва с двойна изскачаща камера

Разглеждайки задния панел, виждаме четворната камера, подравнена отвесно в центъра. Това е композиция от 48MP главен (Sony IMX582 сензор), 13MP телефото камера (с 2x мащабиране), 8MP ултра широкоъгълна камера и 2MP датчик за дълбочина (за по-добър боке резултат на снимкмите). 8MP модулът може да се употребява и за снимане на макро фотоси на обекти на разстояние от 25 mm.

 Vivo V17 Pro идва с двойна изскачаща камера

От хардуерна страна vivo V17 Pro разполага със Snapdragon 675 SoC, 8GB RAM и 128GB място за предпазване. Операционната система е Funtouch 9.1 на основата на Android Pie, който предлага функционалности като Multi-Turbo и Game Mode.

Vivo V17 Pro се предлага в цветове Crystal Black и Crystal Sky и разполага с батерия от 4100 mAh с поддръжка за бързо зареждане (18W).

V17 Pro ще коства $420/380€ и идва на пазара първо в Индия от 27 септември през формалния уебсайт на компанията в Индия, Amazon.in, Flipkart и офлайн магазини в цялата страна. Той ще дойде и на други пазари малко по-късно.

Източник: skafeto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР